Solidarność w Bridgestone Poznań

PROFITY

intro

Szanowni Państwo,

Oferujemy Państwu możliwość zakupu voucherów (kodów rabatowych) na 7-dniowe pobyty w naszych 6-ciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach Holiday Park & Resort oraz górskim resorcie Holiday Park & Resort Uzdrowisko Cieplice Zdrój z rabatem 70%.

Do Państwa dyspozycji oddajemy nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu oraz górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój.

Link do zakupu voucherów został wysłany smsem do członków Organizacji Zakładowej NSZZ „Solidarność” w Bridgestone Poznań.

WAŻNE:

1. Kody generowane są automatycznie i wysyłane w wersji elektronicznej
  2. Nie ma ograniczeń ilościowych, można złożyć kilka zamówień na większą ilość voucherów
  3. Istnieje możliwość otrzymania faktury indywidualnej po uprzednim zaznaczeniu takiej chęci podczas procesu zakupu.
  4. Podczas jednego logowania można zakupić kilka sztuk voucherów jednego rodzaju, na to samo nazwisko.
  5. Jeżeli potrzebny jest inny rodzaj vouchera, trzeba dokonać zakupu ponownym wejściem w link. Podobnie w przypadku chęci zakupu na inne dane osobowe.

OFERTA WAŻNA DO: 30.04.2022

Osoby zainteresowane zakupem proszone są o sprawdzenie wcześniej dostępności wolnych terminów w apartamentach lub domkach na stronie:

lub na infolini

Godziny pracy infolinii: Pn-pt: 8:00-18:00, weekendy 9:00-17:00

Prezentacja Holiday Resort

Cena oprócz 7-dniowego pobytu (6 pełnych dób hotelowych) obejmuje korzystanie z wszystkich dostępnych atrakcji na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w 2 resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych (od kwietnia do końca października). Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro.

Każdy apartament i domek posiadają kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań i obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.

Powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe 150 zł/apartament, 170zł/domek oraz kaucji zwrotnej 750 zł (można wykorzystać tę kwotę na usługi dodatkowe, w tym gastronomiczne, dostępne na terenie resortów) za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu. Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.

Oferujemy vouchery na 7-dniowy pobyt ( 6 dób ) w specjalnych cenach.
Oferta jest ograniczona czasowo i ilościowo.
Podane ceny są cenami BRUTTO!

2.jpg

2093 zł    649 zł za cały 4-osobowy apartament nad morzem na 7 dni

3.jpg

2793 zł    799 zł za cały 9-osobowy domek nad morzem na 7 dni

4.jpg

2793 zł    799 zł za cały 9-osobowy domek w górach na 7 dni - inwestycja w trakcie realizacji. Dostępny do rezerwacji od drugiej połowy roku 2022.

Vouchery mogą zostać zrealizowane w ciągu 5 lat od daty zakupu w terminach:
w ośrodkach nadmorskich:

• od 1 kwietnia do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki i Bożego Ciała) we wszystkich naszych resortach
  • cały wrzesień i październik we wszystkich naszych resortach
  • od listopada do marca w wybranych apartamentach w Rowach i Pobierowie

w Uzdrowisku Cieplice Zdrój:

• od 1 września do 20 grudnia oraz od 1 marca do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki, Wielkanocy oraz Bożego Ciała)

KLIKNIJ I ZOBACZ KATALOG -->