Aktualności

Kredyt gotówkowy „Kredyt ze stała ratą”  dla Członków NSZZ „Solidarność” w Bridgestone Poznań

Oprocentowanie stałe 8,99% w skali roku z ubezpieczeniem na życie – o szczegóły zapytaj Doradcę

• maksymalny okres kredytowania 10 lat
  • maksymalna kwota kredytu 80.000 zł (do 15-krotoność dochodu)
  • brak prowizji przygotowawczej
  • brak prowizji za wcześniejszą spłatę
  • raty równe
  • otwarcie lub posiadanie ROR w Banku Spółdzielczym w Kórniku z bankowością elektroniczną i kartą płatniczą (w przypadku posiadania ROR w Banku przez jednego ze współkredytobiorców, nie ma obowiązku otwierania rachunku wspólnego)
  • przekazanie wpływów z wynagrodzenia bez określenia kwoty minimalnej (w przypadku 2 i więcej kredytobiorców przekazanie wpływów wymagane jest przynajmniej od 1 kredytobiorcy),
  • w przypadku nie spełnienia jednego z w/w warunków w danym miesiącu oprocentowanie kredytu zostaje podniesione do oprocentowania stałego w wysokości 12,99%

Przykładowe wartości rat

kwota  wniosku

okres kredytowania

składka ubezp

kwota do wypłaty

rata stała

12 mcy

18 mcy

20000,00

24 mce

19563,00

36 mcy

48 mcy

60 mcy

Powyższe informacje nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 KC

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi: 11,89%, kwota udzielonego kredytu  31.638,00 zł (składka ubezpieczenia na życie płatna jednorazowo ze środków pochodzących z kredytu), całkowita kwota kredytu: 29.911,00 zł,  całkowita kwota do zapłaty: 39.453,07 zł, oprocentowanie: stałe 8,99 % w skali roku, całkowity koszt kredytu: 9.542,07 zł (w tym prowizja 0,00 zł, składka ubezpieczenia na życie 1.727,00 zł, odsetki 7.755,07 zł, opłata za prowadzenie rachunku 60,00 zł, opłata za kartę 0,00 zł), 60 miesięcznych rat, 59 równych po 656,56 zł oraz ostatnia rata wyrównująca w wysokości 656,03 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 29.08.2022r. na reprezentatywnym przykładzie.

Dla prezentowanych powyżej wartości przyjęto dodatkowo następujące założenia:

1. Otwarcie przez kredytobiorcę rachunku ROR Konto TAK! z miesięczną opłatą za prowadzenie rachunku 1,00 zł z bankowością elektroniczną oraz dedykowana kartą debetową, za którą opłata miesięczna wynosi 0,00 zł pod warunkiem dokonania min. 1 transakcji płatniczej (w przeciwnym wypadku 5,00 zł za miesiąc),
  2. Przez cały okres kredytowania będą zapewnione wpływy na rachunek ROR z wynagrodzenia, emerytury lub renty (bez określenia kwoty minimalnej) a w przypadku osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą i rolników wpłaty w wysokości min. 3.000,00 zł,
  3. Przez cały okres kredytowania będzie dokonywana min. 1 transakcja kartą w danym miesiącu kalendarzowym,
  4. Zawarcie umowy ubezpieczenia na życie za pośrednictwem Banku w ramach współpracy z Generali Życie Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. oraz opłacenie jednorazowej składki najpóźniej w dniu uruchomienia kredytu, ze wskazaniem Banku jako głównego uposażonego do otrzymania świadczenia na wypadek śmierci lub trwałej i całkowitej niezdolności do pracy.

Zapraszamy!

Bank Spółdzielczy w Kórniku